Spring naar de inhoud

About us

Ons verhaal

Wij zijn Emily & Michael en ontwerpen sinds enkele jaren websites en webshops waaruit wij telkens opnieuw veel voldoening halen.

Passie voor design

Wij zijn graag creatief bezig, van het maken tot logo’s, tot het ontwikkelen van reisvideo’s en creëren van websites/shops.

WordPress

Wij zijn ons gaan specialiseren in WordPress. Een websitebouwer waarmee wij jouw website of webshop volledig op maat kunnen maken met steeds onderling overleg.

Hoe gaan wij te werk?

Werkwijze

Hoe maken wij dit?

Software

Onze websites worden ontworpen met WordPress en Elementor, waarmee wij een website of webshop kunnen maken volledig naar uw eigen wens.

Standaard integreren wij Google Analytics voor monitoring van uw bezoekers en doelgroep.

Veelgestelde vragen

F.A.Q.

Ja, de lay-out wordt ontworpen naar uw wensen. Nadien kunt u dan zelf teksten of afbeeldingen wijzigen, met uitzondering van de lay-out.

Er kunnen ook sjablonen ontworpen worden waarmee u gegevens kunt toevoegen op een gebruiksvriendelijke manier.

Het is altijd aangeraden uw website goed te onderhouden, als u dit verkiest kunt u zelf de updates/back-ups uitvoeren, al adviseren wij om dit aan ons over te laten. Vooral voor webshops is het uitermate belangrijk om de site up-to-date te houden.

Doordat wij nauw zullen samenwerken met u en steeds naar uw feedback zullen vragen, streven we ernaar de website binnen de  14 dagen klaar te hebben.